C-Date er det foretrukne merket av våre brukere.
Prøv gratis >>

4 Utrolig Populære Dating-Apper For Sextreff I Norge

Sexttreff 2020

Å møte en vakker kvinne og ha sex med henne med en gang er en drøm for mange menn.

Men, sannheten er…

Det er bare noen få av oss som har den spesielle evnen til å treffe en dame i en bar eller en nattklubb og prestere å havne i seng med henne samme kveld. 

Den gode nyheten er at sex-apper faktisk fungerer veldig bra både for norske menn og kvinner, og langt på vei har erstattet de gamle, vanlige og konvensjonelle måtene vi pleide å møte hverandre på.

Om du bruker de riktige sex-appene, kan du faktisk forvente å få ditt første sextreff innen to-tre dager.

På denne siden vil vi fortelle deg om hvilke sextreff-apper som virker best og hvordan du effektivt kan bruke dem til å arrangere tilfeldige, uforpliktende stevnemøter – rett fra sofaen eller godstolen din. Vi skal også sørge for at du ikke vil ha et eneste ubesvart spørsmål rundt dette emnet når vi er ferdige.

Disse appene vil gi deg alt det du er på jakt etter – dersom det du er på jakt etter er et sextreff før uken er over!

Mange aktive medlemmer

Et stort antall aktive medlemmer i Norge. Det burde være mulig for alle å finne seg noen her, siden antall premium kvinner er samme som antall menn registrert som premium medlemmer!

Gå til C-Date >>

Svært aktive medlemmer

Denne nettsiden handler om å ha det moro! De ekstremt allsidige mulighetene for å komme i kontakt og det nådeløse meldingssystemet sikrer kontinuerlig underholdning.

Gå til BeNaughty >>

For sofistikerte kvinner og menn

TheCasualLounge er møteplassen i Norge for de som er ute etter en uforpliktende date. Den perfekte datingsiden for sofistikerte kvinner og menn som ønsker å realisere sine erotiske drømmer på en enkel og trygg måte.

Gå til The Casual Lounge >>

1. Sextreff-Apper: Hvorfor Norske Kvinner Bruker Dem For Sex

Hvis det er noe som virkelig har utviklet seg i løpet av de siste årene, så er det at flere og flere kvinner og menn bruker apper til å finne en uforpliktende sexpartner på nettet.

På denne siden vil vi gi deg unike tips om hvordan du skal gå fram for å få i stand sextreff – enten det er et hett, enkeltnatts eventyr, eller en lenger affære.

Kvinner som kun søker sex og ikke et forhold, foretrekker å bruke sextreff-apper fordi disse lar dem finne sexpartnere uten å måtte betale for det, og, aller viktigst, fordi de kan være anonyme.

Du kan også registrere deg gratis på alle disse dating-appene, noe som vi vil gå over på denne siden. Og du kan stole på at det ikke er noen skjulte kostnader. Vi har testet disse appene selv.

Men hvorfor prøver norske kvinner å finne sex på nettet?

Kvinner som registrerer seg på disse sextreff-appene har en rekke motiver:

Noen av dem har kanskje akkurat kommet ut av et langt forhold, og vil nå ha det litt moro uten forpliktelser. Andre gjennomgår en ”vill fase” og vil eksperimentere seksuelt.

Men alle kvinner som benytter disse appene for å arrangere uforpliktende stevnemøter har en ting felles: De vil treffe en mann og ha sex med ham uten at det er penger involvert.

Å ha et lite eventyr, en affære eller ”et vennskap med fordeler”, handler alle om ulike former for sex uten et fast forhold.

Julie: " Jeg har akkurat kommet ut av et forhold som varte i flere år. Jeg er ikke klar for et nytt forhold, men jeg vil fortsatt ha det gøy. Jeg vil møte noen på nettet som får meg til å føle meg attråverdig. Og siden jeg absolutt ikke har lyst til å være på bar eller i en nattklubb hver eneste kveld, bruker jeg sextreff-apper til å treffe menn - for en natt eller for en affære.”

Så, hva er problemet?

Så lett og likeframt som alt dette kanskje kan høres ut, så bør vi alle være klar over at kvinner stort sett ønsker litt oppvartning og kurtise. Selv om du til slutt er på jakt etter et sextreff, må du likevel legge inn litt innsats.

Men det er ikke noe å bekymre seg over. Vi er her for å hjelpe deg!

Selvfølgelig vil ikke vanlige kvinner ha penger for sex. Men, de liker at du holder døren åpen for dem, hjelper dem av med jakken og betaler for middagen.

Vis henne at du verdsetter og setter pris på henne, og du kommer til å være godt på vei til sex med henne.

Test vinner i denne kategorien: C-Date


Et stort antall aktive medlemmer i Norge. Det burde være mulig for alle å finne seg noen her, siden antall premium kvinner er samme som antall menn registrert som premium medlemmer!

Mange aktive medlemmer
Fordeler
  • Høy medlemsaktivitet
  • Stor andel kvinner
  • Kjent fra TV-reklame
Ulemper
  • Menn trenger et premium medlemskap
Besøk C-Date >>

2. Fra Registrering Til Sextreff På Noen Få Timer?

Selvfølgelig har du fortsatt litt jobb å gjøre før du får til ditt første sextreff. Det første du må gjøre er å bli ferdig med profilen din. Men, hvis du jobber litt med det kan du fort ende opp i sengen med en kvinne i løpet av de første tre dagene.

Din dating-profil er visittkortet ditt.

Mange kvinner i Norge som benytter seg av sex-apper vil først bli behandlet som på en vanlig date. Og etterpå… sex. Når de ser på profiler liker de å bla seg gjennom hele ”utvalget” – akkurat som om de leter etter et par nye sko på en shoppingrunde i byen.

Så hva innebærer det for deg?

Det betyr at profilen din må være både interessant og fullstendig. Ingen kvinne kommer til å svare på en melding fra en type på nettet uten bilde eller profilinformasjon, dersom hun har andre, mer innholdsrike meldinger i innboksen Og det kan du stole på at hun har!

Profilen din bør inneholde minst ett bilde, og basisinformasjon om deg og dine seksuelle preferanser må fylles ut.

Når du fyller ut informasjonen om hva slags fyr du er (”Om Meg”), anbefaler vi at du prøver å lokke fram et smil eller få følelsene litt i sving i henne som leser om deg.

Fakta er stort sett kjedelige. Prøv deg på noe annet for å skille deg ut fra alle de andre profilene på sex-appene.

Et godt eksempel:

"Jeg er her for å møte nye venner. På samme måte som at jeg ser på YouPorn for å lære meg hvordan rørleggere fikser et sluk."

Sammenlign det med de tørre, generelle fakta som de aller fleste andre menn vil slenge ut på nettet:

"Jeg liker å reise, trene og elsker god mat."

Sååååååå kjedelig, ikke sant?

Her er et annet godt kreativt eksempel til inspirasjon:

I stedet for å skrive alt det som alle andre skriver i ”Om Meg” seksjonen, hvorfor ikke bruke fantasien, og leke og dikte litt?

"Litt av en type.”
- VG, terningkast 6

"Min helt."
- Superman

"Jeg tenker fortsatt på den siste orgasmen han gav meg."
- Scarlett Johansson

Sextreff-apper handler om å ha det moro. Husk på det - og at både kvinner og menn er her for å ha det gøy.

Sexttreff

3. Sende Meldinger Til Kvinner: Hvordan Sikrer Du Deg Et Sextreff?

Det som gjelder når du fyller ut profilen din, gjelder også stort sett for den første meldingen du sender. I prinsippet er alt tillatt - bortsett fra å være kjedelig.

Men en ting om gangen: Hva er det kvinner egentlig vil ha?

Kvinner som bruker sex-apper i Norge er interessert i å få et sextreff så fort som mulig.

MEN

  • De vil ikke bli oppfattet som billige eller horete.
  • De vil finne en mann som de føler de kan stole på.
  • De vil bli oppvartet og oppleve sextreffen som spontan.

Så hvordan kan du bruke denne kunnskapen til din fordel?

Det er ikke vanskelig!

Med en interessant og engasjerende profil har du allerede gjort grunnjobben. Nå må du bare være like overbevisende i samtalen. Du kan få hennes tillit ved å ikke snakke om sextreff, men ganske enkelt presentere deg selv og starte en gøyal, lettbent samtale.

Hvorfor?

Kvinner er ganske enkelt mer emosjonelle enn menn og ønsker å få en bedre forståelse for den de flørter med. Særlig når det handler om ren sex-dating.

Så la henne finne akkurat det hun leter etter – en gentleman som forfører henne og tilsynelatende spontant ender opp i sengen med henne.

Stol på oss:

Kvinner som bruker sex-apper er klare for deilig sex. Mange kvinner blir faktisk enda mer tent når de finner en mann de kan stole på.

Marie: ”Først var det ikke lett å holde orden på innboksen. Som kvinne får du så mange meldinger. Jeg følte meg selvsagt litt smigret, men du innser ganske snart at mange av disse typene sender samme melding til en mengde damer. Derfor svarer jeg kun dersom jeg har følelsen av at fyren er seriøs.. om meg - noe som jeg har blitt ganske flink til å forstå i de meldingene jeg får.”

Så hvordan skal du egentlig gå fram?

Først skal vi vise deg hva du ikke skal gjøre – men som de aller fleste menn gjør.

"Hei Søta, skal vi treffes og ha det gøy i kveld?"

Dette vil aldri føre til noe. Hvis noen i det hele tatt svarer på en slik melding, så er hun ganske sikkert en ”profesjonell” dame...

Men da snakker vi ikke lenger om et uforpliktende sextreff uten penger med i bildet – og det er jo det du er på jakt etter, og som hele denne artikkelen handler om.

Slik skiver du en bedre melding:

"Hei, jeg heter Robert,

Jeg så litt nærmere på profilen din, og følte umiddelbart en tiltrekning. Så, jeg måtte bare sende deg noen ord.

Jeg ser at du leter etter noe nytt i livet ditt. La oss finne ut om vi kanskje begge leter etter det samme.

I den hverdagen som jeg gjerne vil flykte litt fra, jobber jeg som mekaniker. Jeg liker også å gå i fjellet i helgene og spille litt gitar nå og da. Med vennlig hilsen, Robert."

Denne meldingen er vennlig, ikke påtrengende, men gir fortsatt kvinnen som leser den en antydning av hva han som skrev den egentlig er ute etter. Nemlig gratis, uforpliktende sex.

Men de ordene som benyttes for å antyde dette er lekne - ikke tunge og klumpete og direkte. De krever at hun må lese litt mellom linjene.

Hvorfor virker dette bedre?

Du presenterer deg selv og gir litt innsikt i hvem du er og hva du gjør på fritiden din. Samtidig viser du at du har lagt merke til profilen hennes og du åpner døren til en innledende samtale. Hvis hun svarer, kan du fortsette å være den samme sjarmerende forføreren.

Vår anbefaling: C-DateMange aktive medlemmer
Besøk C-Date >>

4. Sextreff Via Nettet I Norge: Slik Fikser Du Det

Nå har du lært hvordan du kan skape en profil som har den ønskede effekten på jenter på nettet. Du har også fått litt bedre forståelse for hvordan du kan få i gang en samtale med meldinger.

Det eneste spørsmålet som gjenstår er hvordan du fikser et sextreff. Tross alt er det derfor du er her!

Det er faktisk ganske enkelt…

Når du chatter med din potensielle sexpartner, vil du ganske umiddelbart kjenne om dere har funnet den rette tonen eller ei.

Hvis dere passer rimelig godt sammen vil samtalen gli lett og enkelt, og dere vil ikke gå tom for ting å snakke om. Hvis samtalen derimot er tung og det kladder ganske mye så kan du for all del prøve å holde den gående, men det lover ikke godt.

Lene: "Jeg tok min tid før jeg prøvde meg på min første sextreff. Det er viktig for meg å vite litt mer om de mennene som skriver til meg, før ting går videre. På den måten kan jeg forsiktig begynne å snakke om sex. Så når vi til slutt blir enige om å møtes, er det allerede en god forbindelse mellom oss. Jeg møter alltid noen på et utested først. Noen ganger ender det med at vi booker et hotellrom i nærheten. Andre ganger lar jeg ting bare gå som de vil, og vi får se hvilken seng vi havner i."

Tommelfingerregel: Ikke kast bort for mye tid på samtaler som ikke går noen vei.

Konsentrer deg heller om de 2-3 kvinnene hvor du føler noe kan skje. Ha alltid flere samtaler gående samtidig. Det vil hjelpe deg med å nå målet ditt – et hett sextreff – mye raskere.

Noen ganger vil du være i de innledende fasene med en kvinne, mens du har kommet så langt med en annen at dere begge er klare til å hoppe i køya.

Hvis du føler at du har god kontakt og tone med noen, ikke vent for lenge med å be om å treffes. Foreslå et par datoer og klokkeslett.

Ikke gjør feilen med å foreslå leiligheten din som møtested. Det virker aldri den første gangen du skal møte noen. Treff henne et sted i byen for en drink eller middag.

Nå står du foran to utfordringer ...

På den ene siden vil du finne ut hvor bra dere passer sammen - og hvor mye dere liker hverandre. Men på den andre siden vil du også prøve å komme deg i stilling slik at du snart kan havne i sengen med henne.

Hvordan gjør du dette? Egentlig er det ganske lett!

Det er ikke mye du kan gjøre for å påvirke om dere liker hverandre aller ei. Men det var derfor du tok deg tid til å lære henne å kjenne på forhånd – og til å finne ut om dere har ting felles. Vi må nesten anta at, på dette tidspunktet, så har dere oppdaget en viss glød i hverandre. Tross alt er det jo slik at dere begge er klare til å ha sex med hverandre.

Så hvordan kommer du deg enda nærmere henne?

Du må sakte bygge opp til det.

I begynnelsen kan det handle om en tilsynelatende tilfeldig berøring av armen hennes, og deretter hånden. Du vil raskt se hvordan hun reagerer. Hvis hun trekker hånden sin til seg er hun ikke klar ennå. Men hvis hun lar hånden ligge så vet du at du kan fortsette å berøre henne.

Det er nå du kan prøve deg på det første kysset – og når det skjer er du ikke langt fra det sextreffet du har bygget opp til.

Kommer det kun til å bli en natt? Det kan du selv bestemme dagen etter. Hvis dere hadde det godt sammen, hvorfor ikke møtes igjen?

Sexttreff

5. Er Sextreffer Via App Virkelig Diskrete Og Anonyme?

Sextreff-apper vil kun fungere over tid dersom brukernes diskresjon og anonymitet fullstendig respekteres.

Derfor sørger velrennomerte sextreff-tjenester for at kundedata er godt sikret og aldri lekker. De har dessuten avanserte tekniske sikkerhetsnett som beskytter brukernes personalia og annen informasjon så lenge de selv ønsker å være anonyme.

Så hvordan er din identitet beskyttet?

Med noen sextreff-apper kan du for eksempel selv bestemme nøyaktig hvem som kan sende deg meldinger. Du behøver heller ikke laste opp et fullstendig profilbilde – og du kan ”maskere” deg i profilen din om du vil.

Når du begynner å stole på den kvinnen du snakker med, kan du vanligvis velge å gi henne adgang til profilbildet ditt.

I tillegg er det vanlig å alltid bruke et pseudonym. Du kan fortelle din flørt hva ditt egentlige navn er når du føler at du kan stole på henne.

1: C-Date Mange aktive medlemmer
2: BeNaughty Svært aktive medlemmer
3: The Casual Lounge For sofistikerte kvinner og menn
4: Victoria Milan Gratis for kvinner
5: AdultFriendFinder

6. Kan Jeg Leve Ut Min Fetisj Med Dating På Nettet?

Absolutt!

Men det er en ting du må huske på ...

Avhengig av hvilken fetisj du leter etter, så bør duregistrere deg på en sextreff-tjeneste som har så mange brukere som mulig. Da har du større sjanser for å treffe noen som vil imøtekomme fetisjen din.

På de store tjenestene vil du finne brukere med alle slags fetisjer. Fra BDSM til ”golden showers”, strømpe- og fotfetisjer, eldre kvinner, MILF’er og tjukke damer. Alt er der.

Det er egentlig ikke noen forskjell mellom fetisj-sextreffer og ”vanlige” sextreffer. Det eneste som skiller den ene fra den andre, er at du på et eller annet tidspunkt forteller din potensielle partner hva din fetisj er.

7. Er Det Nok Sexklare Damer For Alle Menn I Norge?

Generelt sett er det flere menn enn kvinner som er villige til å engasjere seg i spontan sex.

Men sannheten er ...

På de store og anerkjente sex-nettsidene og sex-appene er det slik at tjenester som du må betale for har en ganske jevn fordeling mellom menn og kvinner på jakt etter sextreff.

Hva kommer det av?

Vanligvis kan alle kvinner og menn registrere seg gratis på alle sextreff-appene.

Men kvinner får alle betalingstjenestene gratis. Dette sikrer at flere kvinner registrerer seg og fortsetter å bruke appen – ganske enkelt fordi de liker den.

Og hva med menn?

Menn kan også registrere seg gratis, men får i utgangspunktet begrenset tilgang. De kan ikke bruke alle funksjonene og kan heller ikke se alle profilbildene til kvinnelige brukere.

Først når menn bestemmer seg for å oppgradere sin gratiskonto til en betal-konto får de samme brukertilgang som kvinner.

Hva betyr dette for deg?

Siden ikke alle norske menn som leter etter sextreff er villige til å betale for et ”premium” medlemskap (noe som vanligvis koster rundt ti kroner pr dag), kan de ikke konkurrere om kvinnene på samme nivå som de som betaler for tjenestene. Dette resulterer i en jevnere fordeling mellom kvinner og menn.

Og den beste nyheten er…

Selv om du betaler en liten avgift for å bruke appen, kan du nyte så mye gratis sex som du vil ha.

Prøv nå - helt gratis!

Konkurransen mellom menn på sextreff-apper er hard. En vakker kvinne vil ha lett ha ti eller flere menn som beilere.

Men husk alltid på dette – det er alltid kvinner du kan få på et litt lavere nivå. Og mange av dem er skjulte perler. Dette er damer du har større sjans på – og som ofte resulterer i langt hetere sex.

De beste sextreff-appene i Norge

Mange aktive medlemmer

Et stort antall aktive medlemmer i Norge. Det burde være mulig for alle å finne seg noen her, siden antall premium kvinner er samme som antall menn registrert som premium medlemmer!

Gå til C-Date >>

Svært aktive medlemmer

Denne nettsiden handler om å ha det moro! De ekstremt allsidige mulighetene for å komme i kontakt og det nådeløse meldingssystemet sikrer kontinuerlig underholdning.

Gå til BeNaughty >>

For sofistikerte kvinner og menn

TheCasualLounge er møteplassen i Norge for de som er ute etter en uforpliktende date. Den perfekte datingsiden for sofistikerte kvinner og menn som ønsker å realisere sine erotiske drømmer på en enkel og trygg måte.

Gå til The Casual Lounge >>

Gratis for kvinner

Victoria Milan har et aktivt brukermiljø i Norge, og mange av brukerne er kvinner. Kvinner har tilgang til å opprette en gratis bruker, mens menn må betale for å kontakte kvinner. Victoria Milan er blant de beste utroskapssidene på nettet, og er et godt v

Gå til Victoria Milan >>

Mange medlemmer i Norge. En underholdende og teknisk avansert datingportal med et stort utvalg muligheter og verktøy som sikrer gode sjanser for å finne noen å avtale et uforpliktende stevnemøte med. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Gå til AdultFriendFinder >>