Om DatingInsider

Om DatingInsider

Hvordan folk oppretter kontakt med hverandre i vår tid har endret seg dramatisk takket være nettdating. Alt fra å finne dater, til å holde kontakten, til å møte «den rette», gjøres helt annerledes takket være nettdating, og det har ført til at noen av disse nettstedene og selskapene har blitt store virksomheter, med stadig vekst.

DatingInsider er en uavhengig sammenlikningsportal for datingsider. Basert på våre objektive testkriterier, ønsker vi å hjelpe deg å finne den beste datingsiden for dine behov. Våre anmeldelser er gratis.

Nettstedet vårt inneholder tester av vanlige datingsider, mobile datingsider, datingsider for uforpliktende forhold og såkalte matchmaking-sider.

I Norge er det tusenvis av tilgjengelige datingsider, ofte med ulike tilbud og priser. Vårt mål er å gi deg et fullstendig overblikk over norske datingsider, slik at du kan velge den som passer deg best.

Vår misjon

Her hos DatingInsider ser vi oss selv som ledende innen uavhengige og objektive markedsundersøkelser når det kommer til datingsider og datingapper. Vårt mål er å teste disse sidene og appene, og gi deg detaljert innsikt rundt hvilke tjenester som fungerer best for ulike brukerbehov. På denne måten ønsker vi å gi norske brukere et oppdatert overblikk over hvilke sider som passer deres behov til enhver tid.

I tillegg til et overblikk over markedet, ønsker vi å gi leserne våre et utvalg praktiske tips og råd om hvordan de kan øke sjansene sine når det kommer til nettdating. Disse tipsene kommer fra førstehåndserfaringer, i tillegg til de mange og ulike kommentarene som kommer fra brukerne våre.

Teamet vårt

Det redaksjonelle teamet

Det redaksjonelle teamet vårt er satt sammen av både frilans og permanente journalister og redaktører, som alle er lidenskapelig opptatt av nettdating og internett. Mange av redaktørene som jobber med DatingInsider har jobbet profesjonelt innen nettdating, og er derfor godt kjent med bransjen. Deres erfaring og kompetanse gir dem evnen til å oppdage endringer i bransjen - de vet hva de skal se etter, hvilken vei bransjen går, og hva det neste store kan komme til å være. Til tross for våre mange år i nettdatingbransjen, er den mest verdifulle ressursen vår de mange brukerne som gir oss sine erfaringer på feltet - noe som gir oss en oversikt over både de gode og de dårlige sidene til nettdating i dag.

Initiativtakerne

  • Artur: Holder kontakten med datingleverandører, og følge markedstrender
  • Philipp: Sørger for administrasjon og rutiner
  • Florian: sikrer at den tekniske delen av nettstedet vårt går som den skal

Anmeldelser og provisjon

Vårt mål har alltid vært å tilby våre anmeldelser helt gratis til de som leter etter informasjon om nettdating, datingsider og datingapper. DatingInsider jobber derfor hardt for å publisere alle rapporter og erfaringer helt gratis, noe vi vil fortsette å gjøre.

Til tross for dette, har vi ikke noe ønske om å skjule det faktum at vi mottar provisjon fra enkelte datingsider. Vi må imidlertid poengtere at disse provisjonene overhodet ikke påvirker vår dømmekraft, våre rapporter eller våre evalueringer. I tillegg til dette forsøker vi å forhandle frem lik provisjon fra alle leverandørene vi jobber med, slik at det er irrelevant for oss hvilken side eller tjeneste som kommer øverst. Disse provisjonsutbetalingene er nødvendige for at vi skal kunne fortsette å tilby brukerne våre en gratis tjeneste, samt drift av nettstedet vårt og - først og fremst - betale redaktørene og journalistene våre for deres verdifulle tid.

Det er et prinsipp for DatingInsider å anbefale datingsider som kan testes uten å betale, slik at du som bruker kan finne ut hvorvidt siden passer for dine behov. DatingInsider er primært en rådgivningstjeneste, som peker brukere i riktig retning, og advarer mot potensielle feller. Vi mottar kun provisjon når en bruker har etablert seg på nettsiden, føler seg komfortabel med å bruke den, og er klar for å betale for bruken. Derfor evalurerer vi datingsider nøye spesifikt i forhold til ulike målgrupper, og vi tar oss også tid til å tilby regionale anbefalinger (avhengig av hvor mange brukere en spesifikk datingtjeneste, side eller app har i et område eller en by.) Dette er av den enkle grunn at brukerne kun vil forbli på en datingside i en viss tid, snakke med folk, og ikke gå videre dersom de er fornøyd med tjenesten datingsiden leverer.